Treningsdagboka

Treningsdagboka - Camilla Aastorp | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Aastorp
DIMENSJON
6,90 MB
FILNAVN
Treningsdagboka.pdf
ISBN
5582346459821

BESKRIVELSE

TRENINGSDAGBOKA er proppet med girl power, gir store doser inspirasjon - og heier på deg når du trenger det som mest. Når du loggfører øktene dine, får du muligheten til å klappe deg selv på skulderen og være stolt av innsatsen du har gjort for å ta vare på deg selv. You go, girl! Treningsfrue Camilla Aastorp er PT, foredragsholder og en av Norges mest populære influensere.

Stort utvalg lave priser og fordeler som kunde. Fri frakt i nettbutikken. Vår kostholds- og treningsdagbok har i over 14 år vært et viktig verktøy for mange av våre medlemmer.

Innledningsvis gis det tips til utarbeiding av planer og hvordan du kan trene for å få en best mulig utvikling. Når du skriver opp gjennomført trening får du oversikt og nyttige opplysninger som kan legges til grunn for nye og bedre planer.

RELATERTE BØKER