Vazelina Bilopphøggers; de fantastiske tegneseriene

Vazelina Bilopphøggers; de fantastiske tegneseriene - Tommy Sydsæter, Dag E. Kolstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tommy Sydsæter, Dag E. Kolstad
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
Vazelina Bilopphøggers; de fantastiske tegneseriene.pdf
ISBN
1892493949579

BESKRIVELSE

Blåååååå lys! Årets suksess er her Vazelina avslutter sin 40-årige suksesskarriere med en turné som har slått alle rekorder på forhåndssalg av billetter - blant annet utsolgt to ganger i Oslo Spektrum (15 000 billetter). I denne sammenheng utgis tegneserieboken Vazelina bilopphøggers. Innholdet vil være de klassiske tegneseriene laget av Tommy Sydsæter og Dag E. Kolstad, samt masse godt redaksjonelt stoff om og rundt Vazelina-tegneseriene og bandet.

Kolstad, samt masse godt redaksjonelt stoff om og rundt Vazelina-tegneseriene og bandet. Med andre ord en savnet godbit! Det er en glede å kunne presentere denne boken i samarbeid med utgiver Toppspinn AS. Historisk utgivelse! Vazelina avslutter sin 40-årige innholdsrike karriere med en konsertturné som har slått alle rekorder på forhåndssalg av billetter.

1) Av Tommy Sydsæter og Dag E. Kolstad Forord av Eldar Vågan (hvem ellers?) 164 sider 349 kr.

RELATERTE BØKER