Alt er mitt: psykologisk thriller

Alt er mitt: psykologisk thriller - Ruth Lillegraven | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
11,80 MB
FILNAVN
Alt er mitt: psykologisk thriller.pdf
ISBN
6784589681794

BESKRIVELSE

Møt Clara og Haavard, et vellykket ektepar i en arvet villa på Oslos vestkant. Han er barnelege fra en rik hovedstadsfamilie, hun er en ambisiøs vestlending med toppjobb i Justisdepartementet. På kort tid rystes et sommerlig Oslo av to brutale drap. Snart kaster drapene lange skygger over ekteparets liv. Både samfunnselitens maktspill og sykehusets intriger er i ferd med å bli farlige, samtidig som hovedpersonenes samliv slår alvorlige sprekker. For hvem er Clara og Haavard? Og hvor godt kjenner de egentlig hverandre? «Utspekulert og raffinert spenningsforfatter» AFTENPOSTEN «Effektiv thriller ... fengende og velkomponert debut.» VG«Årets sterkeste debutant" INGVAR AMBJØRNSEN

Boken er godt skrevet og handlingen er overraskende. Dette er den ... Alt er mitt er en psykologisk thriller der ingenting er som vi tror.

Begeistringen jeg har kjent etter disse leseopplevelsene har endret min skeptiske holdning til sidemålet, til noe langt mer positivt. Kjøp 'Alt er mitt, psykologisk thriller' av Ruth Lillegraven fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788248922346 Alt er mitt er en psykologisk thriller der ingenting er som vi tror.

RELATERTE BØKER