En glemmebok

En glemmebok - Trygve Skaug | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trygve Skaug
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
En glemmebok.pdf
ISBN
3182455093826

BESKRIVELSE

Trygve Skaug er aktuell med oppfølgeren til fjorårs-suksessen 11 millioner bugg. Årets bok heter En Glemmebok, nummer to av i hvert fall tre diktsamlinger, om ikke flere. Diktene er bittesmå fortellinger om hvordan mennesker, i dette tilfellet mann og kvinne, fungerer sammen. - Når alt kommer til alt handler vel diktene om en slags universell lykke og fred i verden, sier Skaug og setter ord på det han drømmer om - en lykkelig og fredfull verden. - Fred i verden begynner mellom kvinner og menn, humrer dikteren. Og i hans tilfelle, mellom mann og kone

En diktbok. Egne illustrasjoner til noen av diktene.

Denne boken er skrevet av forfatteren Trygve Skaug Trygve Skaug 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Alle familier har en glemmebok med historie som er gått ut av tiden.

RELATERTE BØKER