En sjøens helt. Skytteren

En sjøens helt. Skytteren - Jon Michelet | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Michelet
DIMENSJON
3,87 MB
FILNAVN
En sjøens helt. Skytteren.pdf
ISBN
3425914047195

BESKRIVELSE

Skytteren er bind 2 av Jon Michelets bredt anlagte romanverk En sjøens helt.19-åringen Halvor Skramstad har vært med på en dramatisk livbåtseilas etter at "m/s Tomar" av Tønsberg ble torpedert ved Island. Høsten 1940 blir han tilbudt hyre som lettmatros på et av verdens største tankskip, 16 000-tonneren "m/t Iberia" av Oslo. Halvor vet at skuta frakter flybensin, en last like farlig som ammunisjon. Og han vet at Storbritannia desperat trenger bensinen for å holde flyene til Royal Air Force på vingene. Han blir en av de norske tankbåtsjøfolkene som er med på å spille en verdenshistorisk rolle i kampen mot Hitler-Tyskland, i en avgjørende fase av The Battle of Britain. På havet venter mektige fiender: Det tyske ubåtvåpenet, tyske bombefly, tunge kryssere og dødbringende miner. I Liverpool venter, kanskje, irske Muriel Shannon på Halvor, som elsker henne. Skytteren er andre bind av Jon Michelets bredt anlagte romanverk En sjøens helt. Her får leserne den store sjøromanen om en side ved 2. verdenskrig: Tankskipsfarten i konvoiene under Slaget om Atlanterhavet.

Her kan du få en sniktitt. «Skytteren» er bind to av Jon Michelets bredt anlagte romanverk «En sjøens helt». Her får leserne den store sjøromanen om en side ved andre verdenskrig som ikke tidligere har vært berørt i skjønnlitteraturen. 2014 - En sjøens helt - Gullgutten; 2015 - En sjøens helt - Blodige strender; 2016 - En sjøens helt - Brennende skip; 2018 - En sjøens helt - Krigerens hjemkomst; Andre utgivelser.

Fri frakt - ekstra god pris! Her får leserne den store sjøromanen om en side ved 2. verdenskrig: Tankskipsfarten i konvoiene under Slaget om Atlanterhavet.

RELATERTE BØKER