Frisk nakke; sterk, avslappet og smertefri

Frisk nakke; sterk, avslappet og smertefri - Anders Aasen Berget, Lennart Krohn-Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Aasen Berget, Lennart Krohn-Hansen
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
Frisk nakke; sterk, avslappet og smertefri.pdf
ISBN
9271806442660

BESKRIVELSE

For deg som har nakkeplager, er det ikke bare smertene i seg selv som er problemet. Like ofte er det en stiv og øm nakke som er «i veien». Du blir sliten, oppgitt og trøtt i hverdagen. Smertene stjeler energi og du sover dårligere. For noen er det blitt så ille at man har glemt hvordan det var når det ikke gjorde vondt. For deg som opplever det slik, er behandlingen ofte begrenset til «brannslukking» i de verste periodene. Det blir aldri tid til å sette seg inn i de bakenforliggende årsakene, se pa. hele hverdagen og ta tak i det du kanskje vet er årsak til plagene. De siste årene har det kommet en rekke oppsiktsvekkende forskningsresultater. Forfatterene har fått med seg Skandinavias dyktigste eksperter på nakke for a. finne ut hva du selv kan gjøre for å få. frisk nakke. Er det bare øvelser og trening? Nei, boka går gjennom hele din hverdag, slik at du finner ut hva du kan gjøre avhengig av hvilke faktorer som er a.rsak til plagene. «Jeg har hatt vondt i nakken i 25 år... Endelig har jeg funnet noe som hjelper! Denne boka har gitt meg verktøyene jeg kan bruke for å minske smertene og helbrede nakken min. Boka ser på hele hverdagen min og er fylt med enkle og effektive øvelser og råd. Et absolutt must - selv om du ikke har vondt i nakken, vil denne boka hjelpe deg slik at du aldri kommer til å få det.» - Angel Fox, journalist «Å lese Frisk Nakke har gitt meg stor tro på at jeg kan mestre nakkeplagene mine, og noen kraftfulle verktøy for å bli kvitt dem. Boken er spekket med relevant og kortfattet informasjon om alt som er nyttig å vite på veien mot en smertefri hverdag.» - Maren Haugeto, skribent og mentaltrener.

For deg som har nakkeplager, er det ikke bare smertene i seg selv som er problemet. Like ofte er det en stiv og øm nakke som er «i veien».

Trykk her for å lese mer om boka og bestille. Vi kaller boka Frisk rygg. Det er den enkle veien til en sterk, avslappet og smertefri rygg.

RELATERTE BØKER