God natt, Corny

God natt, Corny - Sandra Lyng | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sandra Lyng
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
God natt, Corny.pdf
ISBN
9890335230757

BESKRIVELSE

Corny får ikke sove! Corny har kost seg hjemme med familien hele kvelden. Nå er det sovetid for barn og våkentid for voksne. Men er ikke det ganske urettferdig, egentlig? Og hvorfor må det være så ensomt og mørkt når man skal sove? Plutselig ser Corny en skummel skygge på veggen. Kan det være et ... "MAMMAAAAA!!!" Våren 2020 lanserer vi de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Artist Sandra Lyng debuterer som forfatter med denne bildebokserien, som handler om en liten enhjørning med følelsene utenpå kroppen. Du kan snart også høre Sandras sanger om Corny på Spotify og YouTube.

Hvem kan seilie foruten vind: Vakker sang som er elsket av mange voksne, men som også lenge har vært brukt som barnesang. En nydelig vuggesang.

GYLDENDAL ... Kjøp «God natt, Corny» av Sandra Lyng til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. God natt dikt - 6 av 14: God natt kjære engel, god natt kjære venn, i morgen sees vi endelig igjen, drøm søtt vakre kjæreste, drøm søtt gode deg, i min lille verden er du alt for meg.

RELATERTE BØKER