Omgitt av idioter

Omgitt av idioter - Thomas Erikson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Erikson
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Omgitt av idioter.pdf
ISBN
2323456206796

BESKRIVELSE

Den fargerike bestselgeren alle snakker om! 1 million solgte eksemplarer på verdensbasis.Er du «gul» og impulsiv eller «blå» og analytisk? Eller kanskje «rød» med en tendens til å dominere dem rundt deg? Omgitt av idioter beskriver på en lettlest og underholdende måte en av verdens mest kjente metoder for å vise ulikheter mellom oss mennesker. Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper. Har du noen gang forsøkt å ta opp noe med partner, en venn eller en kollega, og så har ingenting gått som planlagt? Eller i forvirring forlatt et møte med en følelse av at du ikke forsto de andre som var der? Er det deg eller de andre det er noe i veien med?Velkommen til en hel rekke aha-opplevelser, det kan nemlig hende at ingen av dere er idioter. Etter å ha lest denne boken kommer du til å forstå mer av omgivelsene dine og hva de prøver å fortelle deg.

pris: 379,- (Innbundet) Fri frakt! Leveringstid: Ikke i salg. Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner ... Budskapet i boka «Omgitt av idioter» er at det er lettere å forstå og samarbeide med kolleger når man vet hva slags mennesketype de er.

Med vitenskapelig bakgrunn og eksempler fra hverdagen gir boken et konkret hjelpemiddel for å forstå de viktigste forskjellene på ulike personligheter og kommunikasjonstyper. Bestselgeren Omgitt av idioter, skrevet av svenske Thomas Erikson påstår at det finnes fire hovedtyper innenfor menneskearten. Den dominerende er rød, den inspirerende er gul, den stabile er grønn og den analytiske er blå.

RELATERTE BØKER