Ulv i fåreklær ; Med løkken om halsen

Ulv i fåreklær ; Med løkken om halsen - Tod Conrad, Norman A. Fox | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tod Conrad, Norman A. Fox
DIMENSJON
12,13 MB
FILNAVN
Ulv i fåreklær ; Med løkken om halsen.pdf
ISBN
1912979456393

BESKRIVELSE

Ulv i fåreklær: Tom Bright hadde en egen teft når det gjaldt førstesidestoff, akkurat som han hadde det når det gjaldt damer, så da den kvinnelige sheriffen utnevnte ham til betjent, regnet han med å kunne kombinere forretninger og fornøyelser. Men sheriffen hadde andre planer. Med løkken om halsen: Etter fem straffeår vendte Ry Buckner hjem for å få Duke Jordan til å svare på et spørsmål: Var det Duke som hadde fått ham inn på falsk anklage? Men det var ikke bare Ry som var ute etter ham, for Duke var nemlig ettersøkt for mord.

Cappelendamm | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon sentralbord: 21 61 65 00 Vår pris 90,-. Ulv i fåreklær: Tom Bright hadde en egen teft når det gjaldt førstesidestoff, akkurat som han hadde det når det gjaldt damer, så da den kvinnelige sheriffen.. 2020 - Høyt spill om bord/Morder i mørket.

Med løkken om … Kjøp Ulv i fåreklær/Med løkken om halsen fra Cappelendamm Ulv i fåreklær Tom Bright hadde en egen teft når det gjaldt førstesidestoff, akkurat som han hadde det når det gjaldt damer, så da den kvinnelige sheriffen utnevnte ham til betjent, regnet han med å kunne kombinere forretninger og fornøyelser. Kjøp bøker av Norman A. Fox.

RELATERTE BØKER