Veien til et meningsfylt liv

Veien til et meningsfylt liv - Dalai Lama | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dalai Lama
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Veien til et meningsfylt liv.pdf
ISBN
6438844065319

BESKRIVELSE

I denne boken gir Nobelprisvinner Dalai Lama en klar og innsiktsfull forklaring av hovedpunktene i den tibetanske buddhismens lære og praksis. Han forklarer hvordan vi kan øve og utvikle etikk, meditasjon og visdom, og viser oss at buddhismen ikke bare er et sett med læresetninger, men en måte å leve på.

Les også: Ber kommunen redde driften av Godset - Takket være Godset og de fantastiske menneskene som jobber der, er jeg på vei tilbake til et meningsfylt liv. Veien til et meningsfylt liv book. Read 321 reviews from the world's largest community for readers.

Denne nyanseringen har en lang historie innen filosofien, som i tusenvis av år har erkjent at det finnes to veier til det gode liv. Den første er hedonia, eller det vi i dag kaller lykke, en arv fra Sigmund Freud. Jesus levde virkelig et meningsfylt liv.

RELATERTE BØKER