Verdens heldigste jente

Verdens heldigste jente - Jessica Knoll | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jessica Knoll
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Verdens heldigste jente.pdf
ISBN
1277001612717

BESKRIVELSE

Sett utenfra lever Ani FaNelli det perfekte liv - et liv hun har jobbet hardt for å oppnå. Hun har en glamorøs jobb, en dyr garderobe, og er forlovet med en kjekk mann. Men Ani bærer på en hemmelighet. Det skjedde noe på da hun gikk på high school, og som fremdeles hjemsøker henne - flere år etterpå. Noe svært privat og smertefullt som truer med å komme opp til overflaten og ødelegge alt hun har bygget opp. «Verdens heldigste jente» skildrer det uutholdelige presset mange kvinner føler for å ha alt, og introduserer en heltinne som med sine skarpe kanter og sanne ambisjoner har klart å beskytte en skandaløs sannhet. Og Ani har et hjerte som er større enn det først ser ut.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2017 Lengde: 12 t. 04 min.

- Jeg føler meg som verdens heldigste jente. Det er fantastisk, jeg er i ekstase, sa Fergie på scenen under en konsert lørdag. Kjøp Verdens heldigste jente fra Bokklubber Sett utenfra lever Ani FaNelli det perfekte liv - et liv hun har jobbet hardt for å oppnå.

RELATERTE BØKER