Vi to - Alle forhold har sin egen historie - nå kan dere fortelle deres.

Vi to - Alle forhold har sin egen historie - nå kan dere fortelle deres. - Stefan Ekberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Ekberg
DIMENSJON
12,66 MB
FILNAVN
Vi to - Alle forhold har sin egen historie - nå kan dere fortelle deres..pdf
ISBN
7594726792213

BESKRIVELSE

Alle forhold har sin egen historie – nå kan dere fortelle deres.Hvordan møtte dere hverandre? Hvem flørtet først med hvem? Hvordan var den første tiden? Hvordan ble det etterpå? Hva følte dere? Hvor godt kjenner dere hverandre nå på forskjellige måter? Hva vet dere om hverandre? Hvordan så drømmene deres ut før, og hvordan ser de ut nå? Hvilke milepæler har dere hatt? Hvilke opplevelser og avgjørende hendelser har dere i historien deres? Hva vil dere gjøre sammen i fremtiden? Puh ...Man vet jo knapt hvor man skal starte ...Men vi har gjort det enkelt Denne morsomme, herlige og i noen tilfeller sprø boken inneholder flere hundre spørsmål som sammen forteller den felles historien deres – fra første møte og frem til i dag. Dere svarer på spørsmål i boken. Noen ganger sammen, noen ganger hver for dere. Noen ganger gjøres det med humor og glimt i øyet, og noen ganger med mer alvor. Hensikten med boken er å hjelpe deg å fange opp alle minner, tanker og historier som til sammen utgjør nettopp deres unike og uforglemmelige kjærlighetshistorie, slik at den kan bevares for alltid, både for dere og for andre som kan ha lyst til å lese og få et bilde av historien deres. Når dere svarer på spørsmålene i boken, skapes en vev som beskriver historien om dere på en morsom og varm måte og fra to ulike perspektiver. Dere får en fantastisk mulighet til å gjenoppleve reisen som har gjort forholdet deres til det det er i dag. Den perfekte gaven til alle parDu kan gi den til foreldrene eller besteforeldrene dine (du får jo lese den senere), men kjøp den som gave til deg og partneren din også. Velkommen til å fortelle nettopp deres historie!

Han hevder han ikke liker å se seg selv på tv-skjermen, men han setter pris på å kunne gi andre noe med å fortelle sin egen historie. Når vi ikke finner den, tror vi den er borte for alltid. - Vi har et behov for trygg tilknytning, og de fleste prøver å finne dette i et parforhold.

Vår personlige, individuelle historie starter nesten før vi blir født. Allerede mens vi blir båret fram, blir vi påvirket av ulike faktorer som er med på å prege hvem vi skal bli, eller hvem vi er. 15 spørsmål som kan fortelle deg om forholdet vil vare - Vi mennesker kan ikke konstrueres på samme måte som maskiner, ...

RELATERTE BØKER