Betennelsesfri; en ny forståelse av årsaken til sykdom

Betennelsesfri; en ny forståelse av årsaken til sykdom - Martina Johansson, Ralf Sundberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martina Johansson, Ralf Sundberg
DIMENSJON
11,23 MB
FILNAVN
Betennelsesfri; en ny forståelse av årsaken til sykdom.pdf
ISBN
9650256251418

BESKRIVELSE

Betennelser er roten til alt ondt! Det er der mange sykdommer starter: hormonell ubalanse (pga feil næring, stress, for å nevne noe) kan gi grobunn til inflammsjon og betennelser. Hva bør du vite? Å vite hva du skal spise, hvordan du skal trene og stresse ned, eller er det å opparbeide seg en forståelse for hva som skjer med kroppen din når den ikke fungerer som den skal?Denne boken gjør et dypdykk i hva som skjer med kroppen din når du spiser og lever på en uhensiktsmessig måte. For til og med friske og symptomfrie mennesker kan lide av hormonubalanser og for høye betennelsesmarkører. Først viser det seg ofte som mer eller mindre diffuse problemer. Det kan være overvekt, hårtap, tretthet, søvnproblemer, humørsvingninger eller mer alvorlige symptomer som infertilitet, tarmsykdommer og ikke minst demens. Det er en rekke helseproblemer som skyldes betennelser, så hvorfor ikke være føre var? Denne boken er skrevet for at du skal vite hvordan betennelser oppstår, hvordan de kan dempes og hvordan du kan få en betennelsesfri hverdag. Boken er skrevet av lege, dosent og forsker Ralf Sundberg og Martina Johansson som er utdannet sivilingeniør, med master i medisinsk bioteknikk og i biofysikk. Den er drivende godt skrevet - og er lettforståelig. En viktig bok som gir deg økt forståelse for hvordan du kan leve betennelsesfritt.

Köp boken Betennelsesfri; en ny forståelse av årsaken til sykdom av Martina Johansson, Ralf Sundberg (ISBN 9788293154884) hos Adlibris. Fri frakt.

Undertittel en ny forståelse av årsaken bak mange helseproblemer. Forfattere Ralf Sundberg (forfatter), Martina Johansson (forfatter), Ida M.

RELATERTE BØKER