Blå stjerne

Blå stjerne - Jan Guillou | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
5,96 MB
FILNAVN
Blå stjerne.pdf
ISBN
5552430249336

BESKRIVELSE

Andre verdenskrig er under utvikling og griper dypt inn i familien Lauritzens liv. Mens eldstebror Lauritz verken vil se eller forstå hva som skjer, er perspektivet for hans to døtre, Rosa og Johanne, helt motsatt. Rosa jobber i den legale militære etterretningen, mens Johanne rekrutteres av den britiske spion- og sabotasjeorganisasjonen SOE. Britenes kodenavn for Johanne Lauritzen er Blå stjerne. Hun havner i kamp med både SS-styrker og grensevakter når den største og viktigste operasjonen nærmer seg: Å redde Norges jøder på flukt fra nazistene. I sin femte bok i Det store århundret slår Guillou til med sitt spesialområde: Spionromanen.

(krever IKKE helium, hvis man bruker ballongpinner) Pris NOK 35,00 inkl. mva.

Vår pris 179 ... Johanne, som på sin side helt siden krigsutbruddet har fungert som kurer for den norske Hjemmefronten, er nærmest forutbestemt til å havne i Stockholms illegale verden preget av spionasje, svik og forræderi etter å ha blitt rekruttert av den britiske spion- og sabotasjeorganisasjonen SOE. Johanne Lauritzen har kodenavnet Blå stjerne. Britenes kodenavn for Johanne Lauritzen er Blå stjerne.

RELATERTE BØKER