Hva vil du bli når du blir stor? 365 små og store spørsmål til barnet

Hva vil du bli når du blir stor? 365 små og store spørsmål til barnet - Marte Lindstad Næss | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marte Lindstad Næss
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Hva vil du bli når du blir stor? 365 små og store spørsmål til barnet.pdf
ISBN
6538746386640

BESKRIVELSE

Den unike minneboken og bestselgeren Hva vil du bli når du blir stor? 365 små og store spørsmål til barnet er nå på plass i ny drakt og med utvidet innhold.Boken består av ett spørsmål for hver dag i året, i tillegg til egne spørsmålssider til tre bursdager. Spørsmålene er av arten "Hvem er de viktigste personene du vet om?", "Hva synes du om navnet ditt?", "Hva gjør deg hoppende glad?", "Når synes du mamma/pappa er morsom?" og selvsagt "Hva vil du bli når du blir stor?".Boken er lagt opp til å følge barnets svar gjennom tre år, og du velger selv hvor lang tid du lar det gå mellom hver spørsmålsrunde eller når du starter å stille spørsmålene.Barn er i stadig forandring og det samme er synet de har på verden rundt seg. Spør du et barn om noe i dag får du ett svar, neste år et annet. Boken gir en unik mulighet til å følge utviklingen av barnets tanker og følelser rundt temaer som opptar barnet i hverdagen.På hver side er det nå også gjort plass til å notere ned barnas egne gullkorn i boka. Både disse og svarene gjør at dere sitter igjen med en fantastisk minnebok, en tidskapsel for en periode i barnets liv. En unik gave til barnet når han eller hun blir eldre.Boken passer barn fra ca tre år og oppover. En utmerket barselsgave eller dåpsgave for å ta vare på minner fra oppveksten. Boken har silkebånd og gode ark å skrive på.

Kjøp boken Hva vil du bli når du blir stor? 365 små og store spørsmål til barnet av Marte Lindstad Næss (ISBN 9788293665014) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Så hvordan endrer svarene seg når barna får det samme spørsmålet ett og to år senere? 'Hva vil du bli når du blir stor? Oppfølgeren til den den populære spørreboken til barna: Hva vil du bli når du blir stor? Nå er det mammaene som skal svare på dagens spørsmål og har mulighet til å gjøre det over tre ulike år. Resultatet blir en dagbok - en vakker minnebok! Noen av spørsmålene i boka: "et øyeblikk jeg var ekstra ... Hva tror jeg du blir når du blir stor? 365 små og store spørsmål til mamma (Dagbok) av forfatter Marte Lindstad Næss.

RELATERTE BØKER