Kjære pappa

Kjære pappa - Kjartan Brügger Bjånesøy | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjartan Brügger Bjånesøy
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Kjære pappa.pdf
ISBN
1290594948686

BESKRIVELSE

Kvifor er det så vanskeleg å akseptere at foreldra våre, dei som alltid har vore sterke og ansvarsfulle, plutseleg skal bli gamle? Er det fordi vi sjølv må innsjå at vi for alvor har blitt vaksne? I denne personlege boka utforskar Kjartan Brügger Bjånesøy kva det vil seie å bli eldre. Han fortel om faren som blir ramma av slag, korleis den sterke arbeidsmannen må godta at han er blitt ein annan mann, han må ha hjelp til stadig fleire daglege oppgåver. Og Kjartan sjølv, eit barn av 70-talet, forstår gradvis at han er blitt ein middelaldrande mann med ansvar og plikter. "Kjære pappa" er ei bok full av kjærleik, sjølvironi, nostalgi og djupt alvor. Det er eit varmt portrett av ein familie og ei klok bok om tida som går og om det å gå inn i nye livsfaser og få nye roller. "En av de vakreste og klokeste bøker jeg har lest på mange år." Tor Åge Bringsværd

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788248923206 «Kjære pappa» er et oppgjør med forventningene til farsrollen . Et ærlig og usentimentalt dobbeltportrett av far og sønn.

Kjære pappa hva skjedde? Kjære pappa du bruker opp menneskene rundt deg. Kjære Annemor - så vakkert og vart du skriver om din pappa! Jeg tror jeg møtte han en gang, men har alltid manglet en logisk forklaring på at han var så fraværende i din tilværelse når du bodde i Elverum. Vær så snill, kjære pappa. Ta et bilde av meg og barna mine.

RELATERTE BØKER