Mina Jacobsen. Bullet journal 2020

Mina Jacobsen. Bullet journal 2020 - Mina Jacobsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mina Jacobsen
DIMENSJON
4,74 MB
FILNAVN
Mina Jacobsen. Bullet journal 2020.pdf
ISBN
8661915937591

BESKRIVELSE

Har du lyst til å komme i gang med bullet journaling, men vet ikke hvor du skal starte? Mina Jacobsen, kjent fra Youtube, hjelper i deg i gang med denne kreative og morsomme planleggeren. Hver måned har et nytt tema og et fast oppsett. Så er det opp til deg å fylle inn, fargelegge og sette ditt personlige preg på sidene. Boka har også blanke sider til egne notater, oppgaver og lister. En bullet journal er en smart planlegger i hverdagen og en god blanding av huskelister, dagbok, kalender, utklippsbok og minnebok.

... BULLET JOURNAL SETUP 2018! | Mina Jacobsen - Duration: 8:41.

TPC Magazine publiserer nye artikler om kortlaging/kortmakeri, scrapbooking/scrapping og annen papirhobby/papperspyssel hver uke. TPC Magazine inneholder også ti temasider om papirhobby/papperspyssel.

RELATERTE BØKER