Selvforsyning i praksis

Selvforsyning i praksis - Maria Österåker | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Österåker
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Selvforsyning i praksis.pdf
ISBN
3436290751946

BESKRIVELSE

Hvilke høner verper best? Hvor stor plass trenger man for å bli selvforsynt på grønnsaker året rundt? Hvordan lager man et dypbed? Maria Österåker og familien hennes hoppet av konsumkarusellen og bosatte seg på en liten gård i Österbotten. Nå deler Maria generøst av sine mange erfaringer og tips som selvforsynt. Her lærer man å anvende skogen og dyrke jorden, skaffe og holde dyr, anlegge en frukt- eller bærhage samt den beste måten å foredle avlinger og det dyrene gir. Men også hvordan man ordner det praktiske - som å flytte og bevare gamle trehus, skape gode oppbevaringsmuligheter, bygge eplepresse, røykeovn, grønnsakskule, kompost eller et drivhus. «Selvforsyning i praksis. Alt du trenger å vite» er en uunnværlig faktabok for alle som drømmer om et mer naturlig liv, eller som vil ta steget helt ut som selvforsynte.

Alt du trenger å vite» er en uunnværlig faktabok for alle som drømmer om et mer naturlig liv, eller som vil ta steget helt ut som selvforsynte. Spesifikasjoner SELVFORSYNING I PRAKSIS.

Rask levering. Sjekk beholdning - klikk og hent i din Norli-bokhandel.

RELATERTE BØKER