Skriv bedre; håndboka for deg som vil skrive så jobben blir gjort

Skriv bedre; håndboka for deg som vil skrive så jobben blir gjort - Bård Borch Michalsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Borch Michalsen
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Skriv bedre; håndboka for deg som vil skrive så jobben blir gjort.pdf
ISBN
8731906424413

BESKRIVELSE

En håndbok for deg som raskt og effektivt vil skrive ordene som virker, både på jobb og på Facebook. Du finner alt du trenger om rettskrivning, men også rådene som gir skrivingen din mål, mening og virkning. Du kan slentre gjennom boken fra begynnelse til slutt, eller bruke den som et oppslagsverk. Forfatteren har levd av å skrive i 40 år, og han har redigert tekster og gitt råd om å skrive nesten like lenge. Han vet hva du trenger: en lettlest bok som gjør tekstene dine bedre.

Vi håper at våre tips kan stimulerer deg til å skrive mer og til å bli en bedre skribent. Hilsen (KarriereStart.no): For å komme til det neste steget i karrieren gjelder det å sørge for at sjefen anser deg som en god ansatt.

En guide og inspirasjonsbok for deg som vil skrive din slektshistorie eller historien om ditt liv. ...

RELATERTE BØKER