Vernon Subutex; 1

Vernon Subutex; 1 - Virginie Despentes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Virginie Despentes
DIMENSJON
9,12 MB
FILNAVN
Vernon Subutex; 1.pdf
ISBN
4365259809403

BESKRIVELSE

Første bok i den kritikerroste trilogien om Vernon Subutex, som ble nominert til Man Booker International 2018.Trilogien om Vernon Subutex har rystet den franske samtidslitteraturen og oppnådd kultstatus på rekordtid. Ikke bare er den en treffende samtidsanalyse i et usedvanlig friskt språk, den er også en arvtager til både pønklitteraturen og Balzac. Vernon Subutex 1 ble nominert til Man Booker International 2018 og er hyllet av kritikerne.

buprenorfindose bør kun gis når objektive tegn på abstinens oppstår, og generelt ikke <24 timer etter forrige metadondose pga. metadons lange halveringstid .

Her tegner Virginie Despentes et portrett av dagens Frankrike som har fått mange til å utrope henne til en Balzac for det 21. århundre.

RELATERTE BØKER