Vindkast

Vindkast - Karl Erik Harr | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Erik Harr
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Vindkast.pdf
ISBN
9633993610915

BESKRIVELSE

Karl Erik Harr står som en av Norges mest markante samtidskunstnere innen det figurative maleriet. Også som kunstkritiker og samfunnsstemme har Harr satt tydelige spor etter seg, som en av hovedrepresentantene for den nyromantiske retningen i norsk kunst- og kulturliv fra midten av 1960-årene. I denne boka forteller kunstneren selv sin historie, fra barndommen på 1940-tallet til i dag. I en nær og muntlig tone får vi høre om et rikt og mangefasettert liv bestående av mennesker, steder, utstillinger, illustrasjoner, utsmykkinger, bøker, samfunnsengasjement og debatt. Gjennom de stadige omskiftningene følger bildene alltid med, der Harrs motivkrets særlig er konsentrert om Nord-Norge og nordnorsk natur og landskap.

Sporliste «Adrians hus» «Maivise» «Sang til Tofteholmen» «Indianervise» «Sjef - schäfer» «Tivoli» «Pettersens franske vals» «Sanglærer Bastian» Her ventes det sørlig, senere vestlig liten og kan hende full storm, med vindkast fra 27 til 35 m/s. Kartet viser områdene i nord med gult og oransje farevarsel for vindkast i dag.

På arket står det skrevet en ... Definisjon av vindkast i Online Dictionary. Betydningen av vindkast.

RELATERTE BØKER