Alle har en bakside

Alle har en bakside - Anna Fiske | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Fiske
DIMENSJON
3,25 MB
FILNAVN
Alle har en bakside.pdf
ISBN
3794591505804

BESKRIVELSE

Alle har en bakside er en liten bok fra en stor formidler. Det er en undrings- og faktabok som gjennom humor og nærhet stimulerer til egne tanker, funderinger og bevisstgjøring rundt temaet kropp.Visste du at alle mennesker har sin egen kropp? Og at hver kropp har en bakside? Du vet det i hvert fall etter å ha lest denne boken. Foruten foran og bak på kroppen kan du lese om hår, hud, fordøyelse, hygiene og mer.

Den store lårmuskelen på baksiden av låret betegnes hamstring. Utgitt i samarbeid med Leser søker bok Alle mennesker har sin egen kropp, og hver kropp har en bakside. I denne undrings- og faktaboka om kroppen lærer man om hvordan kroppen fungerer og stelles.

Alle har en bakside: Bokmål: Innbundet: 2019: Flere bøker av Anna Fiske: Alle har en bakside er en liten bok fra en stor formidler. Det er en undrings- og faktabok som gjennom humor og nærhet stimulerer til egne tanker, funderinger og bevisstgjøring rundt temaet kropp.

RELATERTE BØKER