Amuletten 4: Det hemmelige rådet

Amuletten 4: Det hemmelige rådet - Kazu Kibuishi | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazu Kibuishi
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Amuletten 4: Det hemmelige rådet.pdf
ISBN
9712995073868

BESKRIVELSE

ET HEMMELIG RÅD. EN GRUSOM HEMMELIGHET. ET NETT SOM SNØRER SEG SAMMEN. Emily og vennene hennes trodde de skulle få all den hjelpen de trengte i den hemmelige byen bak skyene. Det gjør de ikke. Folk er redde, og når Emily endelig får møte rådet avdekkes en forferdelig hemmelighet. Det hemmelige rådet er den fjerde boken i en prisbelønte serien som allerede har rukket å trollbinde lesere over hele verden. Kåret til årets beste bok av svenske lesere to år på rad!

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Amuletten 4: Det hemmelige rådet fra CMS ET HEMMELIG RÅD.

... Det hemmelige rådet: Emily og vennene hennes trodde de skulle få all den hjelpen de trengte i den hemmelige byen bak skyene. Amuletten 4: Det hemmelige rådet av Kazu Kibuishi 9-12 år innbundet, 2015, Norsk (bokmål), ISBN 9788293346364.

RELATERTE BØKER