Bjørnen

Bjørnen - Gard Sveen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gard Sveen
DIMENSJON
5,89 MB
FILNAVN
Bjørnen.pdf
ISBN
3733240932179

BESKRIVELSE

Høsten 2016: Den spiondømte Arvid Storholt blir drept hjemme i huset sitt. Storholt var kjent som Norges største spion og ble arrestert i 1987. Storholt ble tilbudt betydelig strafferabatt om han hjalp den norske sikkerhetstjenesten med opplysninger om en annen sovjetisk spion som ble kalt Bjørnen. Politietterforsker Tommy Bergmann blir sendt på en labyrintisk jakt i sporene etter den kalde krigen - en som vil lede ham til den største spionen Norge har hatt, mannen som kom seg unna: Bjørnen.Bjørnen er fjerde bok om politietterforsker Tommy Bergmann. Gard Sveen har vunnet både Riverton-prisen og Glassnøkkelen.

Det kom en bjørn og en løve til gården. Les hele det kvensk/norskfinske eventyret. Pudding-TV Android https://goo.gl/RwvkWg Pudding-TV iOS https://goo.gl/3TGoPv Pudding-TV Eventyr er en YouTube-kanal med animerte norske folkeeventyr.

Sammen med seg på gården bodde det en katt og en gris. De tre levde lykkelig og vel forent sammen, men en dag skjedde en ting.

RELATERTE BØKER