Calendar girl; forført

Calendar girl; forført - Audrey Carlan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audrey Carlan
DIMENSJON
11,70 MB
FILNAVN
Calendar girl; forført.pdf
ISBN
4373238286921

BESKRIVELSE

Årets bokfenomen - romanen hele verden snakker om!Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld til gangsteren som har banket opp faren hennes og fremdeles truer ham på livet. For å være nøyaktig trenger hun én million dollar.Oppdraget er enkelt. Hun skal jobbe som eksklusiv eskortepike i tolv måneder, og betale ned på gjelden underveis. Hver klient leier henne for en måned av gangen. Jobben går ut på å være selskapsdame - sex skal kun skje frivillig og er ikke en del av kontrakten.Å tilbringe en måned med en rik kjekkas hun ikke trenger å ha sex med hvis hun ikke har lyst? Høres ut som lettjente penger. Mia har aldri vært typen som gir opp, og denne utfordringen tar hun på strak arm. Planen er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke helt som planlagt ...Boken inneholder månedene Januar, Februar og Mars

Mye penger. Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld til gangsteren som har banket opp faren hennes og fremdeles truer ham på livet. Audrey Carlan - Calendar Girl - Forført.

Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld til gangsteren som har banket opp faren hennes og fremdeles truer ham på livet. SEX, JA: «Calendar girl» er blottet for originalitet og spenning, men det bli sex, masse sex. Og Audrey Carlan (bildet) går E.L.

RELATERTE BØKER