De andre

De andre - Toni Morrison | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Toni Morrison
DIMENSJON
3,16 MB
FILNAVN
De andre.pdf
ISBN
3629409049485

BESKRIVELSE

Toni Morrison, en av USAs fremste forfattere skriver om temaer som har opptatt henne i løpet av hele forfatterskapet: rase, frykt, grenser, migrasjon og det grunnleggende ønsket om å høre til. Hva er rase, og hvorfor har det så stor betydning? Hva motiverer menneskers hang til å konstruere ¿De andre¿? Og hvorfor gjør tilstedeværelsen av ¿De andre» oss så redde?

Sovjetunionens leder Josef Stalin til venstre, USAs president Franklin D. Roosevelt i midten og Storbritannias statsminister Winston Churchill til høyre. De andre er ein tung film.

Her finner du samlinger som tar for seg følelser som elever kan oppleve som vanskelig og utfordrende i relasjon med andre. Norsk dokumentar av Margreth Olin. Husker du 18-årsdagen din? 18 lys på kaka, hele familien samlet og mor eller far sa: "Ønsk deg noe!".

RELATERTE BØKER