Dikt for gutta

Dikt for gutta En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,96 MB
FILNAVN
Dikt for gutta.pdf
ISBN
1947838436741

BESKRIVELSE

Jubileumsutgave av Kagge-klassiker! Dette er boka en ny generasjon menn må ha med seg når de går ut. Dikt for gutta er en av Kagge Forlags største suksesser. Forlaget feirer sitt 15-årsjubileum med en nyutgivelse av den populære klassikeren. Her er vakre, morsomme, frekke, rørende, intense og tøffe dikt for menn av alle slag. Her finner du Saabye Christensens dikt om ”Gutta”, Henrik Mestads ”Lik meg når jeg er teit”, og ikke minst Olav H. Hauge, William Shakespeare og Salomos Høysang. Men også unge kvinner er representert i samlingen: Agnes Ravatn, Norunn Blichfeldt Shcjerven og Mona Høvring. Videosmakebiter:

Fremført av Torgeir Fonnlid. Dikt for gutta, årets viktigste bok, ny utgave kommer 9.mai. "Ho bestemor sin livsvisdom" av Ella Utøy.

Her finner du Saabye Christensens dikt om "Gutta", ... Dikt for gutta. 2.

RELATERTE BØKER