Edda-dikt: band 2

Edda-dikt: band 2 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Edda-dikt: band 2.pdf
ISBN
6805979713136

BESKRIVELSE

NORRØNE GUDEDIKT "En etterlengtet begivenhet og en sann fryd å lese", skreiv VG om 1. bandet av Knut Ødegårds trebands gjendiktning av eddadikta: Eddadikta er eit høgdepunkt i den førkristne nordiske litteraturen. Her finn vi både stor diktekunst og nære møte med vikingtidas verdsbilete, gudelære og livsvisdom. Medan 1. bandet inneheldt dei to mest kjende eddadikta, "Voluspå" og "Håvamål", møter vi i band 2 dei øvrige gudedikta i denne eldgamle poesien som trygt kan kallast ein hjørnestein i kulturarven vår. Desse gudedikta som gjev unike innsyn i den førkristne religionen i Norden, er fulle av visdom, lærdom og jamvel barsk humor.Gjendikting og kommentarar av Knut Ødegård.Forord av Jon Fosse.

Her finn vi både stor diktekunst og nære møte med vikingtidas verdsbilete, gudelære og livsvisdom. Pris: 155,-. pocket, 2015.

på lager. (1-2 dager leveringstid) 4 690,-Velg.

RELATERTE BØKER