En kjempe begravd

En kjempe begravd - Kazuo Ishiguro | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kazuo Ishiguro
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
En kjempe begravd.pdf
ISBN
7560316238913

BESKRIVELSE

Fantasyroman fra en av våre store fortellere. En dristig ny retning i et stort forfatterskap.Axl og Beatrice er et eldre britisk par som lever i en tid da folk virker ute av stand til å huske selv de viktigste ting. De bestemmer seg brått for å besøke en sønn som de hadde glemt at så mye som eksisterte og legger ut til fots. På vandringen treffer de en kriger, en ridder og et barn som alle slår seg sammen med dem. De møter en båtsmann hvis oppgave det er å ta folk over til de dødes øy, og bare dersom et par kan overbevise ham om at de virkelig elsker hverandre vil han ta dem med over sammen. Etter å ha truffet ham blir Axl og Beatrice plaget av redsel for at de ikke vil klare testen og dermed bli adskilt for alltid. Er det kanskje fordi de ikke husker at de er så sikre på at kjærligheten deres er så sterk at den kan overvinne selv døden?En kjempe begravd er en bok full av referanser til britisk mytologi, sagn og fortellinger. Arthur-legenden spiller en viktig rolle, og det skal vise seg at Axl og Beatrice har hatt en rolle i dramaet som nå gjør at ingen har hukommelse lenger.I hjertet av romanen, begravd i drager og riddere og alt som hører sjangeren til ligger dette: Et vakkert og rørende portrett av et ekteskap, og tanken om hvordan alt, selv våre høyest skattede minner, kan være sårbare. Å miste dem er å miste det aller mest dyrebare man eier.Kazuo Ishiguro fikk Nobelprisen i litteratur i 2017.

Mer informasjon Tilgjengelig fra: EN KJEMPE BEGRAVD. Fantasyroman fra en av våre store fortellere.

Arthur-legenden spiller en viktig rolle, og det skal vise seg at Axl og Beatrice har hatt en rolle i dramaet som nå gjør at ingen har hukommelse lenger. en kjempe begravd, Kazuo Ishiguro, nobels litteraturpris, smakebit på søndag Denne helgen er jeg i Oslo, som er ca 6 timer på tog fra der jeg bor. Jeg har gledet meg til å reise hit.

RELATERTE BØKER