Formildende omstendigheter

Formildende omstendigheter - Chris Tvedt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chris Tvedt
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Formildende omstendigheter.pdf
ISBN
7027621356625

BESKRIVELSE

"Du skal ikke slå i hjel, er Moselovens femte bud. Det samme sier straffeloven - bortsett fra i nødverge." Advokat Mikael Brenne står ovenfor en utrolig intrikat og rystende sak. En natt blir forsvarsadvokat Mikael Brenne vekket av en telefon. Det er en klient, Nina Sunde, som ringer, og hun er livredd. Noen har tatt seg inn i huset hennes. Mikael kaster seg i bilen, men da han kommer frem er det for sent. I stuen ligger Ninas eks-mann, skutt.Det ser ut som et soleklart tilfelle av nødverge og Mikael kjenner seg trygg på at han skal få Nina frikjent. Men det viser seg at hun ikke har fortalt sannheten.Bak løgnene kommer en annen historie til syne, så grusom at ingen tror på den.Og selv om den skulle være sann, innser Mikael at det ikke er sikkert at det vil hjelpe Nina Sunde.For hvor går egentlig grensen?Når er det lov å drepe et annet menneske?Fra anmelderne:«Chris Tvedt vet å legge opp til et rettssalsdrama uten sidestykke»Gunn Magni Galaaen, Trøndeavisa"Forfatteren har en magnetisk evne til å føre leseren inn i handlingen - bli med på hovedpersonens opp- og nedturer både etterforskningsmessig og på det private plan."Jon Terje Grønli, GjengangerenSPENNENDE OG TANKEVEKKENDE"Endelig en ny Mikael Brenne-krim!"Liv Lysaker, LO Media

Informasjon om omstendighet i gratis engelsk online ordbok og leksikon. substantiv maskulin-feminin ytre forhold, situasjon Omstendigheten tatt i betrakting, var resultatene gode Det finnes i utgangspunktet ikke formildende omstendigheter, men det kan finnes omstendigheter hvor forankjørende også bryter loven,.

Oversettelser av omstendighet. omstendighet synonymer, omstendighet antonymer.

RELATERTE BØKER