Ha det, og takk for all fisken

Ha det, og takk for all fisken - Douglas Adams | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Douglas Adams
DIMENSJON
11,10 MB
FILNAVN
Ha det, og takk for all fisken.pdf
ISBN
3042697147429

BESKRIVELSE

Arthur Dent møter drømmepiken. Han finner henne på det siste stedet i universet der han ikke hadde ventet å finne noe i det hele tatt. Dette er bok nummer fire i Haikerens guide til Galaksen.

Kjøp boken Ha det, og takk for all fisken av Douglas Adams (ISBN 9788248907855) hos Adlibris.com. Fri frakt ... Fra boken Ha det, og takk for all fisken -, Kagge Forlag 2003.

«1000 takk for at du velger NORSK FISK💙» står det i delingen på Facebook-siden ... Fisken fylles med urter (det du har i hagen eller på kjøkkenbenken, gjerne persille, dill, koriander eller salvie) noen skiver sitron, noen skiver hvitløk og har du noe hvitvin eller urtesmør liggende kan du gjerne også ha det med. Husk også på litt salt og pepper. Jeg ga tilslag, og forventet egentlig at jeg nok en gang hadde gitt tilslag til en sten eller vegetasjon - men snøret skar skrått ut til siden, stangens bue ble fin og det kom ett og annet dunk.

RELATERTE BØKER