Hobbiten, eller Fram og tilbake igjen

Hobbiten, eller Fram og tilbake igjen - J.R.R. Tolkien | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.R.R. Tolkien
DIMENSJON
10,25 MB
FILNAVN
Hobbiten, eller Fram og tilbake igjen.pdf
ISBN
4855621321640

BESKRIVELSE

Tolkiens morsomme og berømte bok Hobbiten danner forspillet til hans store verk Ringenes Herre. Denne praktutgaven er elegant bundet inn og gjennomillustrert med Allan Lees legendariske tegninger. Dette eventyret handler om hobbiten Bilbo Lommelum som lever et behagelig og anstendig liv i hobbithullet sitt under Bakken. Men en dag dykker trollmannen Gandalv opp, sammen ned tretten dverger, og vil ha han med på eventyr! Dvergenes plan er å røve den veldige skatten som voktes av Smaug den skrekkelige, en svær og ytterst farlig drage. Bilbo bli bare motstrebende med på skattejakten, men til sist overrasker han til og med seg selv med sin rådsnarhet og sine ferdigheter som innbruddstyv.

Tolkien, John Ronald Reuel. Veiledende pris.

Den fikk blandet mottakelse fra anmelderne, men ble meget populær. Femhærerslaget etterfulgte Smaugs ødemark Hobbiten , eller Fram og tilbake igjen Navn: Tolkien, J.R.R.

RELATERTE BØKER