Schrödingers universelle bevissthet

Schrödingers universelle bevissthet - Erwin Schrödinger, Larry Dossey, Fritjof Capra | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erwin Schrödinger, Larry Dossey, Fritjof Capra
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Schrödingers universelle bevissthet.pdf
ISBN
5182692873496

BESKRIVELSE

Vi mennesker er alltid på jakt etter sammenheng - i familien, i nasjonen, i verdens mange samfunn, i kunnskap og vitenskap og like ut i verdensrommet. Den østerrikske fysikeren og nobelprisvinneren Erwin Schrödinger var sentral i å utvikle kvantefysikken, men han var også tidlig ute med å postulere «den store sammenhengen» - som én altomfattende mental sfære, en overordnet bevissthet som rommer ditt og mitt og alle andres sinn, dermed også et kraftig utvidet potensial for kommunikasjon. Her møter du Schrödinger med hans egne ord om et radikalt, men også eldgammelt syn på tilværelsen som kosmisk bevisst sammenheng («alt i alt»). Den høyt profilerte amerikanske legen Larry Dossey støtter opp med solid erfaring og forskning, sammen med en annen verdenskjent fysiker og systemteoretiker, Fritjof Capra. Radikalt, ja. Men høyst begripelig. Og kanskje en viktig erkjennelse i en splittet verden. Bokserien «På tvers» består av korte og små bøker som vil inspirere til å finne nye veier og mening der hvor færre går. Vi blir klokere av å gå på tvers. Boken er redigert av Henrik B. Tschudi. Den første boken i serien heter "Dialog", etterfulgt av boken "Bevissthet i kosmos".

Når ordet brukes på egenhånd er det gjerne naturlige miljø det er snakk om. Die Schrödingergleichung in 10 Minuten - EINFACH - [TheNilsor] TheNilsor. Loading...

Erwin Schrödinger; Larry Dossey; Fritjof Capra. Vi mennesker er alltid på jakt etter sammenheng - i familien, i nasjonen, i verdens mange samfunn, i kunnskap og vitenskap og like ut i verdensrommet.

RELATERTE BØKER