Skitten poesi

Skitten poesi En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,14 MB
FILNAVN
Skitten poesi.pdf
ISBN
1870594477858

BESKRIVELSE

Diktantologien Skitten poesi er den nyfødte rockesøsteren til den vakre antologiserien Ren poesi. Ellen Wisløff har lenge drømt om å lage en litt råere samling hvor særlig yngre og til nå mindre kjente poeter får slippe til. Boken er en hyllest til alle livets brutale tristesser og skakke feilbarligheter, skildret med humor, brodd og varme. Dette vil være den perfekte gaveboken til alle uperfekte sjeler mellom 16 og 99 år!

Boken er en hyllest til alle l Også skitten poesi - Navnet «Ren poesi» tok jeg fordi det er et uttrykk vi bruker når noe er fint eller bra, og det er bare dikt på denne kontoen, ikke noe annet. Skitten er 7 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 5 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp skitten i ordboka..

Sendes innen 2-4 virkedager. Kjøp boken Skitten poesi (ISBN 9788203362620) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER