Fortellekunst

Fortellekunst - Henrik Helliesen Langeland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Helliesen Langeland
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
Fortellekunst.pdf
ISBN
3974184509550

BESKRIVELSE

Ny og revidert utgave. Hvordan fanger man en leser med en fortelling? Fortellekunst er en lettfattelig og begeistret innføring i romanskriving. Langeland tar oss med bak kulissene i en romantekst og avslører hvilke grep forfattere benytter seg av for å bygge opp en fortelling. Boken baserer seg på et rikt tilfang av teksteksempler, særlig fra Per Pettersons Ut og stjæle hester - en av de største norske romansuksesser de siste årene, som også har gjort seg bemerket i utlandet. Henrik H. Langeland har utgitt flere romaner og sakprosabøker, blant annet bestselgerne Wonderboy, Francis Meyers lidenskap og Verdensmestrene. Han har doktorgraden i litteraturvitenskap med en avhandling om Marcel Proust, og har vært redaktør for litteraturtidsskriftet Vinduet. Denne nye og reviderte utgaven inneholder også et kapittel om å skrive for film og tv.«Som kritiker rødmer jeg når jeg ser hvor selvsagt og hjemmevant Langeland beveger seg blant de litterære virkemidlene man selv snubler omkring i når man skal prøve å beskrive kvalitet i fortellinger.» Atle Christiansen | Aftenposten

pris: 349 ... Kjøp Fortellekunst fra Bokklubber Ny og revidert utgave. Hvordan fanger man en leser med en fortelling? Fortellekunst er en lettfattelig og begeistret innføring i romanskriving.

Langeland tar oss med bak kulissene i en romantekst og avslører hvilke grep forfattere benytter seg av for å bygge opp en fortelling. Boken baserer seg på et rikt tilfang ... Fortellekunst er en lettfattelig og begeistret innføring i romanskriving.

RELATERTE BØKER