Haikerens guide til galaksen

Haikerens guide til galaksen - Douglas Adams | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Douglas Adams
DIMENSJON
4,20 MB
FILNAVN
Haikerens guide til galaksen.pdf
ISBN
5721239707408

BESKRIVELSE

Haikerens guide til galaksen er en av verdens snåleste beretninger. Rockere, hip-hopere, stand up-komikere og filmfolk har stjålet poenger fra boka i årevis. Den er "2001 - en romodyssé" på dobbel hastighet i lett bakrus - eller for den saks skyld - "Da Vinci-koden" på speed. Vanvittig morsom. Sterkt avhengighetsskapende og ganske respektløs overfor alle salgs forestillinger om en dypere mening med livet.

Vår pris 199,- ... Haikerens guide til galaksen Douglas Adams. Levering 2-6 dager .

Rockere, hip-hopere, stand up-komikere og filmfolk har stjålet poenger fra boka i årevis. Den er 2001 - en romodyssé på dobbel hastighet i lett bakrus - eller for den saks skyld - Da Vinci-koden på speed. Gjennom boken «Haikerens guide til salutogenese» forsøker forfatterne å gi oss svaret på helsens opprinnelse, inspirert av Douglas Adams› «The hitchhiker's guide to the galaxy».

RELATERTE BØKER