Jordnært; enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag

Jordnært; enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag - Anette Bastviken, Susanne Bastviken | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anette Bastviken, Susanne Bastviken
DIMENSJON
7,99 MB
FILNAVN
Jordnært; enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag.pdf
ISBN
9226781935392

BESKRIVELSE

I Jordnært deler forfatterne enkle råd, erfaringer og tips til hvordan du kan ta bedre vare på deg selv og miljøet. Søstrenes visjon er å gjøre det gøy og enkelt å være miljøvennlig, selv for deg som føler du ikke har tid eller overskudd. Anette og Susanne er alltid på leting etter inspirerende mennesker, produkter og mat som er i tråd med verdiene de ønsker å leve etter. I boka deler de sine egne erfaringer, gir deg enkle oppskrifter og tips til en mer miljøvennlig hverdag. Søstrene Anette Bastviken (28) og Susanne Bastviken (27) er grunnleggerne av bloggen og bedriften Radical Broccoli. De er alltid på jakt etter ny inspirasjon som kan gjøre havet renere og jorda vår til et bedre sted. De har for eksempel forsøkt å leve en hel måned uten å bruke plast.

I Jordnært deler forfatterne enkle råd, erfaringer og tips til hvordan du kan ta bedre vare på deg selv og miljøet. Søstrenes visjon er å gjøre det gøy.. I Jordnært deler forfatterne enkle råd, ...

Søstrene Anette Bastviken (28) og Susanne Bastviken (27) er grunnleggerne av bloggen og bedriften Radical Broccoli. De er alltid på jakt etter ny inspirasjon som kan gjøre havet renere og jorda vår til et bedre sted. enkle tips til en mer miljøvennlig hverdag Anette Bastviken ; Susanne Bastviken I Jordnært deler forfatterne enkle råd, erfaringer og tips til hvordan du kan ta bedre vare på deg selv og miljøet. Det er nesten litt uvirkelig.

RELATERTE BØKER