Nabospråk og nabospråkundervisning

Nabospråk og nabospråkundervisning - Stian Hårstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Hårstad
DIMENSJON
11,38 MB
FILNAVN
Nabospråk og nabospråkundervisning.pdf
ISBN
6183924713448

BESKRIVELSE

Er det likegyldig om Pippi snakker svensk eller norsk på tv?Er det greit at du må snakke engelsk når du bestiller pølse i Legoland? Hva kan gjøres for at de skandinaviske språkene fortsatt skal være gangbare i hele Skandinavia? Hovedsiktemålet med denne boka er å tilby en innføring i temaet nabospråk med vekt på undervisning i emnet. Arbeid med svensk og dansk er en del av læreplanens mål, men dessverre ser det ut til å bli nedprioritert av en del norsklærere. Denne boka viser hvorfor arbeid med nabospråkforståelse er viktig og nyttig, hva de språklige utfordringene består i og ikke minst hvordan man kan arbeide med nabospråk på varierte og læringsfremmende måter. Boka er rettet mot lærere og lærerstudenter som har - eller kommer til å få - grunnskolen som sin arbeidsplass.

Denne boken er skrevet av forfatteren Stian Hårstad Stian Hårstad 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Les Nabospråk og nabospråkundervisning boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Boka byr på både fagartiklar og undervisningsopplegg. innhold 8 Kapittel 4 Nabospråk i norske klasserom.....55 Et raskt sideblikk til de andre skandinaviske landas læreplaner ..... 56 Gjenbruk av arbeidsmåter og strategier..... I "Nabospråk og nabospråkundervisning" skrevet av Stian Hårstad, kommer han med flere gode begrunnelser om hvorfor vi må verdsette vårt norske språk, og hvorfor det er viktig å få kjennskap til nabospråkene våre.

RELATERTE BØKER