Nordmarkas beste turer; til fots, på ski, til vanns og på sykkel

Nordmarkas beste turer; til fots, på ski, til vanns og på sykkel - Gunnar Kagge | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Kagge
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Nordmarkas beste turer; til fots, på ski, til vanns og på sykkel.pdf
ISBN
1752645072790

BESKRIVELSE

De beste turene, valgt ut av en som kjenner Nordmarka som sin egen bukselomme! Her er gode og underholdende beskrivelser av 56 ulike turer. Ta en tur til Oslos høyeste topper, følg løypa til den gamle femmila, eller nyt høstfargene på Glåmene, ta en tur til markas hjerte eller en måneskinnstur til Gopletjern. Hva med å følge i James Bonds fotefar, eller bare nyte utsikten fra toppen av Maridalsalpene? Marka er ikke bare natur, det er mye kultur og historie mellom trærne og på småbrukene. Turene blir morsommere når man vet mer om hvor gutta på skauen tok imot slipp, hvor det ble sett troll, hulder og bjørn. Her får du anekdoter, historier, tips, råd og gode beskrivelser alle turene.Boka er myntet på ferske markabrukere så vel som gamle travere som vil ha nye, mer ukjente ruter og veivalg enn de «folk flest» bruker. Variasjonene på turene er stor, og det er noen for enhver smak, enhver form og ethvert humør.

120 kg sofagris, 600 km på ski og andre historier fra et kaloririkt liv. Pris 272,-Spar 27,-5% bonuskroner.

Sommeren 2016 syklet han alene tvers over USA i forkant av Presidentvalget. En viktig hensikt med turen over det amerikanske kontinentet var å bedrive gammeldags, oppsøkende journalistikk og snakke med lokalbefolkningen. De beste turene, valgt ut av en som kjenner Nordmarka som sin egen bukselomme! Her er gode og underholdende beskrivelser av 56 ulike turer.

RELATERTE BØKER