Norges spiselige planter og bær

Norges spiselige planter og bær - Edle Catharina Norman, Sofie Grøntvedt Railo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edle Catharina Norman, Sofie Grøntvedt Railo
DIMENSJON
3,56 MB
FILNAVN
Norges spiselige planter og bær.pdf
ISBN
1555639374714

BESKRIVELSE

Ta naturopplevelsen og matlagingen ett hakk videre! Naturen er full av planter som kan spises. Gjør som de beste restaurantene, og sank ingredienser og tilbehør rett fra naturen. I denne boka gir noen av Norges mest erfarne sankere deg en oversikt over de beste spiselige plantene. Vakre bilder og tydelige omtaler hjelper deg med å finne riktig plante. Du finner også informasjon om hvordan du kan holde plantene friske lenge, hvor du har lov til å plukke og hvordan du kan unngå giftige planter. Ikke minst finner du grunnoppskrifter på supper, pesto og mye mer, og en rekke tips om hvordan plantene kan brukes. Du kan spise mange flere planter enn du tror. Sunt, godt, vakkert, kortreist, økologisk og helt gratis!

Andre bær er større og har et skall som minner litt om lær, som appelsinen. Bær har gjerne en farge som gjør dem lette å oppdage for fugler og mennesker slik at de blir spist. Norges spiselige planter og bær - vilt, vakkert og velsmakende fra tidlig vår til sen høst.

Her kan du ta en kikk i «Norges spiselige planter og bær ... I naturen finnes mat i mengder, og vi er godt kjent med ville bær og sopp. Men det er rart at vi spiser bare de plantene som dyrkes i hagene, på de industrielle jordene og i drivhusene.

RELATERTE BØKER