Nytt blikk på autoimmun sykdom

Nytt blikk på autoimmun sykdom - Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Hexeberg, Erik Hexeberg
DIMENSJON
10,27 MB
FILNAVN
Nytt blikk på autoimmun sykdom.pdf
ISBN
3888356957484

BESKRIVELSE

Bruk mat som medisin! En praktisk veiviserSpis mat som reparerer tarmenSlukk brannen i kroppenFå en bedre helseDet finnes mer enn 100 autoimmune sykdommer. I denne boken presenterer legene Sofie og Erik Hexeberg banebrytende synspunkter på årsaken til at de oppstår, og hva du selv kan gjøre. Gjennom sitt arbeid med pasienter har de erfart at det er mulig å bli mye bedre, en del blir helt friske. Nøkkelen er antiinflammatorisk eller betennelsesdempende mat som reparerer lekk og irritabel tarm.En rekke pasienter forteller i boken om hvordan de har fått en ny og bedre hverdag ved å endre kostholdet sitt. Med kunnskap, råd og oppskrifter fra boken kan også du få et friskere liv!Bekhterevs sykdomCrohns sykdomcøliakidiabetes type 1høyt og lavt stoffskifteleddgiktMS - multippel skleroseprimær biliær cirrhoseprimær skleroserende kolangitt psoriasisulcerøs kolitt... med flere

april på Gjøvik. Dette gjør vi etter Folkehelseinstituttets anbefalinger.

Innbundet Bokmål ... En praktisk veiviserSpis mat som reparerer tarmenSlukk brannen i kroppenFå en bedre helseDet finnes mer enn 100 autoimmune sykdommer.

RELATERTE BØKER