Trehus

Trehus - Knut Ivar Edvardsen, Trond Ramstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Ivar Edvardsen, Trond Ramstad
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Trehus.pdf
ISBN
1632770650613

BESKRIVELSE

Trehus favner trehusbygging i hele sin bredde: planlegging, utførelse og teori. Boka er et referanseverk for alle som er involvert i bygging av solide og energiøkonomiske trehus - fra studenter og håndverkere, til entreprenører, rådgivere og arkitekter. Også selvbyggere og tiltakshavere vil ha nytte av boka. Den nye utgaven av kan brukes som retningslinje for trehusbygging etter gjeldende myndighetskrav og standarder, tilpasset norsk klima og passivhusnivå. Løsningene tilfredsstiller TEK, og det er tatt høyde for varslede endringer i regelverket.

Maridalsveien 120, 0461 Oslo. Tlf.: +47 900 61 631 - [email protected] Til sammenligning kan byggingen av et trehus koste fra rundt 12 000 kr og oppover.

Følelse - En av våre mest bygde boliger; Behov - Mange vindu på hovedplanet slipper inn mye lys ; Økonomi - Passer de fleste lommebøker og boligfelt; Stilart - Klassisk bolig med tidløst design. Farger er ikke alltid like enkelt, og spesielt utendørs kan det være enda vanskeligere. Våre vakre utendørsfarger er tatt frem for moderne fasadeprodukter, men som også kan la seg inspirere av tradisjonelle pigmenter.

RELATERTE BØKER