De gales øy

De gales øy - Dennis Lehane | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dennis Lehane
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
De gales øy.pdf
ISBN
4082638614777

BESKRIVELSE

Det er sommeren 1954. Teddy Daniels kommer til Shutter Island, en øy for kriminelle sinnssyke, sammen med partneren sin for å etterforske en forsvinning. En av pasientene som er dømt for å ha myrdet de tre barna sine, Rachel Solando, har rømt fra et låst rom. Daniels finner en rekke spor blant annet i form av lapper med noe som må være kodeskrift. Utenfor blåser det opp til storm, og inne på institusjonen går rykter om eksperimentelle behandlingsmetoder av groveste sort. Jo nærmere Teddy kommer sannheten, jo mer gåtefull og uhåndgripelig fortoner den seg. Snart begynner han å frykte at han aldri kommer til å forlate øya igjen.

Teddy Daniels kommer til Shutter Island, en øy for kriminelle sinnssyke, sammen med partneren sin for å etterforske en forsvinning. En av pasientene som er dømt for å ha myrdet de tre barna sine, Rachel Solando, har rømt fra et låst rom. Kjøp De gales øy - filmpocket fra Cappelendamm Det er sommeren 1954.

Hør baksidetekst Sommeren 1954 kommer Teddy Daniels ... Galskapens øy Dennis Lehane: «De gales øy» Oversatt av Hege Mehren 293 sider Kr. 339,- Cappelen "De gales øy" av Dennis Lehane - Se omtaler, sitater og terningkast.

RELATERTE BØKER