Dikt & forbannet løgn

Dikt & forbannet løgn En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Dikt & forbannet løgn.pdf
ISBN
3294272085882

BESKRIVELSE

Hvilket dikt er Norges beste? Et umulig spørsmål vil mange si, men i denne boken er nærmere hundre av Norges beste dikt samlet. På oppdrag fra NRK ble et utvalg dikt samlet av litteraturkjennere, og deretter ble diktene fremført og debattert i radioserien Dikt & forbannet løgn. Dikt kan engasjere og provosere, være til både glede, ettertanke og trøst - dikt kan fremstå i alle former og fasonger. Denne antologien rommer både klassikere og ny poesi - kanskje finner du et nytt yndlingsdikt?

I løpet av seks uker i sommer skal det norske folk stemme fram ... Dikt og forbannet løgn er NRKs store poesi-satsing denne sommeren. Norges beste dikt gjennom tidene skal kåres og vi vil gjerne ha deg med på å visualisere de forskjellige poetiske temaene. Hvilket dikt er Norges beste? Et umulig spørsmål vil mange si, men i denne boken er rundt hundre av Norges beste dikt samlet.

Hauge […] Løgn og forbannet dikt! Norske kritikere blir stadig utsatt for feilsitater, tvilsomme utdrag og direkte misvisende bruk av sine åndsverk. Det er på tide med en debatt om god sitatskikk, skriver Sindre Hovdenakk. Dikt - og forbannet løgn Av Anders Giæver Ibsenprisvinner Peter Handke ble møtt av demonstranter utenfor Nationaltheatret før utdelingen av den internasjonale Ibsenprisen søndag ettermiddag. Fra dikt til forbannet løgn: Heidi Taksdal Skjeseth, Dagsavisens USA-korrespondent gjennom en årrekke, tar i Løgn.

RELATERTE BØKER