Ikkje tenk på det

Ikkje tenk på det - Olaug Nilssen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaug Nilssen
DIMENSJON
6,79 MB
FILNAVN
Ikkje tenk på det.pdf
ISBN
7609900061206

BESKRIVELSE

Slagferdig og uhøgtideleg om norsk bokbransje. Forfattaren Oddlaug Nilstun har fått seg jobb i marknadsavdelinga i eit forlag etter at skrivinga har gått i stå. Saman med Siss og Unn, to garva forlagsmenneske, skal ho halde i lanseringa av den første boka til den kjende forfattaren Michel Sørbrøt på ti år - ein ekteskapsroman. Han er elska og hata, eit provoserande geni - men er den nye boka noko særleg? Kva meiner ekskona? Og kvifor er det så viktig for Oddlaug å vere ven med Michel på Facebook? Ikkje tenk på det er ein uhøgtideleg satire i seks scenar om litteraturbransjens meir eller mindre skuggelagde krikar og krokar. I ein stil vi kjenner godt, skriv Nilssen kløktig og humoristisk om aktuelle debattar kring pengedrivet, kritikarstanden og kulturmannen, om nettverk, røyndomslitteratur og #me too - attkjenneleg for mange i eit lite og lesande land som Noreg.

Biblioteksentralens omtale. Bibliotekets ordinære åpningstider: Anmeldelse: Olaug Nilssen "Ikkje tenk på det" Abonner på RSS.

Ikkje tenk på det er et skuespill, det handler om en litt avdanket forfatter og hans ... 21 år gamle Synne Vo er fra Lesja i Gudbrandsdalen, nå er hun ute med ny singel og video «Ikkje tenk på meg». Låten er lista som «ukas låt» på NRK P3. Ikkje tenk på det (Lovleg) Luna stirar på dei gule, blå og grøne ballongane som forsvinn rundt hjørnet, og Gunnhild, som er gøymd innunder dei alle saman.

RELATERTE BØKER