Jentekoden; om hormoner og hvordan bruke dem til din fordel

Jentekoden; om hormoner og hvordan bruke dem til din fordel - Silje Mariela Westby | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Mariela Westby
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Jentekoden; om hormoner og hvordan bruke dem til din fordel.pdf
ISBN
6559388247575

BESKRIVELSE

Opplever du å føle deg på topp og mestre trening, kosthold og livet generelt den ene uken, for så å gå på en smell den neste? Du vet, en sånn smell der følelsene tar overhånd og sjokoladesuget er til å ta og føle på? Velkommen til det å være jente! Ved å bli god på å tilpasse deg fasene vi jenter månedlig går gjennom, kan du snu dine antatte svakheter til din fordel. Jentekoden handler om hvordan du skal bli rå på å forstå kroppen din og hormonene som styrer den. Det er en lettere og sunnere vei til de resultatene du ønsker deg.Silje Mariela er kjent som en av de fremste treningsprofilene i Norge når det kommer til jenter og styrketrening. Ved å kombinere egne erfaringer og ny kunnskap om jenter, kropp og trening, har hun hjulpet utallige jenter med å få målene sine.

Ved å tilpasse seg de månedlige fasene som kroppen går gjennom, kan man snu antatte svakheter til sin fordel. I boka deler Silje Mariela sine erfaringer og kombinerer det med ny kunnskap om jenter, kropp og trening. Velkommen til det å være jente! Ved å bli god på å tilpasse deg fasene vi jenter månedlig går gjennom, kan du snu dine antatte svakheter til din fordel.

Det er en lettere og sunnere vei til de resultatene du ønsker deg. Silje Mariela er kjent som en av de fremste treningsprofilene i Norge når det kommer til jenter og styrketrening. «Jentekoden» handler om hvordan du skal bli god på å forstå kroppen din og hormonene som styrer den.

RELATERTE BØKER