På talefot med hunden

På talefot med hunden - Turid Rugaas | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Turid Rugaas
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
På talefot med hunden.pdf
ISBN
5748386667145

BESKRIVELSE

Den populære "På talefot med hunden" er tilbake, i helt ny og utvidet jubileumsutgave! I 25 år har "På talefot med hunden" gledet hunder og hundeeiere i mange land over hele verden. Den har vært bestselger i USA i 10 år, og er populær og etterspurt i alle land den er utgitt i, og i enda noen flere. I jubileumsutgaven finner du svar på spørsmål som hundeeiere rundt i verden har stilt, rikt illustrert med mange nye bilder, og noen endringer som følge av læring og observasjon i løpet av alle de 25 årene. Boka er lettlest, og full av nytte og underholdning fra perm til perm. Du vil få en god forståelse av hva dempende signaler er, hva det betyr, hvorfor det er viktig å forstå de, og ikke minst: hvordan du kan bruke det selv. Så kommer du også på talefot med hunder.

Den har vært bestselger i USA i 10 år, og er populær og etterspurt i alle land den er utgitt i, og i enda noen fler... På talefot med hunden - de dempende signaler. En av tidenes største norske hundebok suksesser har nå kommet i sjette opplag - over 35 000 solgte bøker i Norge!! I denne boka lærer du om de forskjellige dempende signalene.

Overvåke. Kampanje: Kjøp nå - betal i juli; Om På talefot med hunden.

RELATERTE BØKER