Ren jul

Ren jul Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,45 MB
FILNAVN
Ren jul.pdf
ISBN
7454270971576

BESKRIVELSE

Ren jul byr på flere enn 100 varme, vakre, kloke og frekke dikt og tekster om julen og forventningene vi har til vår viktigste høytid. Her finner du dikt av kjente og kjære forfattere, men også av nye stemmer fra Instagram og andre sosiale medier. Ren jul er satt sammen av musikeren og forfatteren Kaia Huuse. Dette er oppfølgeren til salgsuksessene Ren poesi, Ren snø og Ren sommer som tilsammen er trykket i 51 000 eksemplarer. Fin julegave!

Relaterte artikler. Antologien «Ren sommer ... Follo Ren IKS Kveldroveien 4 1407 Vinterbro.

Ren jul er satt sammen av musikeren og forfatteren Kaia Huuse. Dette er oppfølgeren til salgsuksessene Ren poesi, Ren snø og Ren sommer som ... Kjøp Ren jul fra Norske serier Ren jul byr på flere enn 100 varme, vakre, kloke og frekke dikt og tekster om julen og forventningene vi har til vår viktigste høytid.

RELATERTE BØKER