Sjeldne og dyrebare ting (Blackstone-affæren: bok 4)

Sjeldne og dyrebare ting (Blackstone-affæren: bok 4) - Raine Miller | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raine Miller
DIMENSJON
6,30 MB
FILNAVN
Sjeldne og dyrebare ting (Blackstone-affæren: bok 4).pdf
ISBN
4795009417423

BESKRIVELSE

Liker du sexy helter og heftige kjærlighetshistorier, vil du elske Blackstone-affæren! Brynne og Ethan vender hjem fra bryllupsreisen. De venter barn og har akkurat kjøpt et vakkert, gammelt hus ved havet. Lykken burde smile til dem, men fortidens spøkelser truer fortsatt forholdets grunnvoller, og de må kjempe hardere enn noen gang for kjærligheten. Sjeldne og dyrebare ting er fortellingen om to sjeler som trenger hverandre for å føle seg hele. Da de må risikere alt for å bevare forholdet, forstår de hvor sjelden en slik kjærlighet er. En erotisk bestselgerserie Det blir sagt at Raine Millers kjærlighetsromaner er så dristige at de kan få Barbara Cartland til å snu seg i graven. Blackstone-affæren består av «Naken», «Alt eller ingenting», «Kun for dine øyne» og «Sjeldne og dyrebare ting». Det er en fortelling om kjærlighet, lidenskap og besettelse. Du vil garantert bli hektet. Lesere som liker Fifty Shades- og Crossfire-serien, liker også Blackstone-affæren.

Alt eller ingenting. Blackstone-affæren bok 2 / Raine Miller Pocket våren 2015 Blackstone-affæren består av de fire titlene "Naken", "Alt eller ingenting", "Kun for dine øyne" og "Sjeldne og dyrbare ting".

Da de innser at de må risikere alt for å bevare forholdet, forstår de at denne typen kjærlighet er av de sjeldne. Dette er fjerde bok i den erotiske serien Blackstone-affæren. Sjeldne og dyrebare ting (Blackstone-affæren: bok 4) av Raine Miller pocket, 2015, Norsk (bokmål), ISBN 9788293311058.

RELATERTE BØKER