Strikk bunadskofte; oppskrifter til alle norske bunader

Strikk bunadskofte; oppskrifter til alle norske bunader - Merete Norheim Myrdahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Norheim Myrdahl
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
Strikk bunadskofte; oppskrifter til alle norske bunader.pdf
ISBN
3603331474422

BESKRIVELSE

Ønsker du deg en strikkekofte til bunaden eller festdrakten din? Eller til den lille sorte? I «Strikk bunadskofte» presenterer Merete Norheim Myrdahl strikkekofter til 21 av de mest populære norske bunadene. De to grunnmodellene, en kort og en lang, kan kombineres med et hvilket som helst mønsterdiagram i boken. Inspirasjon til farger og mønster på koftens krage og mansjetter har hun hentet fra broderier, border og bånd fra de norske bunadene. Dermed kan alle finne en modell og et mønster som passer til akkurat sin bunad. Velg først koftemodell, og deretter mønsterdiagram og farger. Studer bildene og matrisen i boken, lek med farger og skap din helt unike kofte som passer til akkurat deg og din bunad. I boken er det også oppskrifter på barnekofte, jentebunad og guttebunad. Om forfatteren:Strikkedesigner Merete Norheim Myrdahl har strikket i hele sitt liv. Hun finner inspirasjon i naturen, i arkitektur og ellers alt som har morsomme former og farger. Merete er utdannet idrettspedagog ved NIH, og har før det 20 års erfaring som prosjektleder i ulike reklame- og designbyråer. Hun fikk ideen til bunadskoftene da hun selv ønsket seg en praktisk kofte som ikke krøllet skjorten, og som både framhevet bunaden og ikke dekket til de fine detaljene på sølvbeltet.

Dette er en nyutgivelse av Tove Fevangs bok fra 2005, med nye bilder og revidert og utvidet innhold. I «Strikk bunadskofte» presenterer Merete Norheim Myrdahl strikkekofter til 21 av de mest populære norske bunadene. De to grunnmodellene, en kort og en lang, kan kombineres med et hvilket som helst mønsterdiagram i boken.

Denne boken er skrevet av forfatter Merete Norheim Myrdahl. Og denne forfatteren skuffer aldri! Strikk bunadskofte; oppskrifter til alle norske bunader av Merete Norheim Myrdahl innbundet, 2018, Norsk (bokmål), ISBN 9788293311478.

RELATERTE BØKER